1.What are the Tram operating hours?

Answer: - The pre-tram dinner at the Hotel De Moc is from 18:00 – 19:45 hours. The Tram tour begins at this hotel at 20:00 hours and will finish at approximately 21:30 hours.

2.Where can I buy a Tram ticket?

Answer: - Tickets can be purchased from the main hotel reception, local travel agencies or the following email address -  rsvn@bangkoktram.com

3.How do I make or change my Reservation?

Answer: - Modifications can be made to your booking by contacting us directly on the following telephone number ++66 2 282 2831 EXT : 8701-4 or via email at rsvn@bangkoktram.com

4.Can I book my tour via e-mail?

Answer: - Yes, please contact us at rsvn@bangkoktram.com

5.Is there someone who can assist me with planning this and other excursions in Bangkok ?

Answer: - Yes, our travel agents and Reservation team would be happy to assist you with any enquires you might have. We can be contacted as bta@buddygroupthailand.com or rsvn@buddygroupthailand.com

6. Is there anywhere I can park my car before the tram tour?

Answer: -Yes you can safely park your car in the Hotel De Moc car park.

7. Are pets allowed on the tram tour?

Answer: - No unfortunately pets are prohibited from the tour. The only exception to this rule guide dogs for any disabled customers please contact us at rsvn@bangkoktram.com to confirm we can accommodate your needs.

8. What languages is the Tram tour available in?

Answer : The Tram tour is available only in English. Our guides do not speak any other foreign languages

9. Classification for children:

Answer: All children under the age of 6 can take part in the Tram tour free of charge. Children up to the age of 14 will be charged half price. Anyone over the age of 14 is classified as an adult and will be charged the full amount.

10. What is the Dress Code for Tram tour?

Answer: We request that all guests dress respectfully during the tour and remember that we will be entering important Thai religious sites.

11. Is there a dinning option with the Tram tour?

Answer: Yes, we can arrange a pleasant set meal for Tram customers at the nearby Hotel De Moc. However, this has to be arranged in advance and is not included in the original price of the ticket.

12. What do I need to bring on the tour?

Answer: You do not need to bring anything to enjoy the Tram Tour, our guides even provide you with complimentary drinking water. We would however suggest you bring your camera or video recorder along to take photos of the evening.

13. How do I get to Buddy Tram Tour?

Answer: - Please see the attached map of the local area.

For Reservation, Please Contact

Address: 78 Prajatipatai Road, Pra Nakorn, Bangkok 10200
Tel:+66 (0) 2 282 2831-3
Fax: +66 (0) 2 280 1299 
Email: rsvn@bangkoktram.com